June 29, 2017

Kui need krõbeda kooriku ja pehme sisuga saiakesed ahjust välja tulevad, levib hullutavalt hõrk lõhn kaugele. Tõsi, selleks, et bageleid õigesti teha, tuleb varuda omajagu aega. On küll ka kiiremaid retsepte, aga vahe tulemuses on minu arvates piisavalt suur, et aeganõ...

June 25, 2017

Koostis:

  • 200 ml jõvikamahla

  • 700 ml vett

  • 150 ml mannat

  • 50 ml suhkrut

Valmistamine:

Lahjenda 200 ml kanget mahla veega ja maitsesta suhkruga. Kuumuta mahl keemiseni ja lisa pidevalt segades manna. Keeda tasasel tulel umbes 10...

June 18, 2017

Rabarberiekleerid

Keedutainas:

100ml piima

100 ml vett

100 g võid

2 g soola

2 g suhkrut

125 g jahu

200 g muna

Pane vesi, piim, või, soola ja suhkur kastrulisse ning kuumuta keemiseni. Sõelu juurde jahu. Kuumuta pidevalt segades läbi, kuni jahu on paisunud.

Lase jahtuda ja sega j...

June 14, 2017

18cm läbimõõduga tort

Biskviit:

5 muna

100 g suhkrut

60 g jogurtit

60 g vahukoort

80 g võid

60 g nisujahu

Kreem

600 g kohupiimakreemi

200 g vahukoort

100 g suhkrut

1 sidrun

1 tl vaniljeksuhkrut

12 g želatiini

200 g maasikaid

150 g maasikaid kaunistuseks

Kuumuta ahi 180 C. Eralda munako...

June 7, 2017

8-le

Põhi:

200 g jahu

140 g tuhksuhkrut

160 g toatemperatuuril võid

40 g mandlijahu

2 munarebu

1 vanillikaun

näpuotsaga soola

Katteks:

3 pikka rabarberivart

Kreem:

3 muna

375 ml piima

75 g suhkrut

30 g maisitärklist

1 vanillikaun

Siirup

250 ml shkrut

150 g suhkrut

Sega jahu, mandlijahu, t...

Please reload

Viimased postitused

March 20, 2018

January 15, 2018

November 14, 2017

September 18, 2017

June 29, 2017

June 25, 2017

June 18, 2017

Please reload

Arhiiv
Please reload

Märksõnad
Please reload

Jälgi meid
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square

JÄLGI MEID

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Suhkruingel OÜ, Peetri 12 Tallinn                 suhkruingel@suhkruingel.ee