March 20, 2018

January 15, 2018

November 14, 2017

September 18, 2017

June 29, 2017

June 25, 2017

June 18, 2017

Please reload

Viimased postitused

Korea pannkoogid – Hotteok

March 26, 2017

 

4-le

 

160 g jahu

½ tl soola

1 tl suhkrut

1 tl kuivpärmi

125 ml käesooja piima

küpsetamiseks õli

 

Täidis:

50 g pruuni suhkrut

¼ tl kaneeli

2 spl purustatud kreekapähkleid

 

Sõelu jahu suurde kaussi, lisa sool, suhkur, pärm ja piim. Sega hoolega aj jäta siis umbes 1 tunniks toatemperatuurile kerkima.  Sõtku tainas tagasi ja lase veel umbes 20 min seista.

Määri käed veidi õiga, et tainas käte külge ei hakkaks. Pane väike tükk tainast oma peopessa, suru lapikuks ja pane sellele umbes 1 tl täidist. Vormi taignaservad kokku palliks, nii, et täidis jääks ilusti tagna sisse. Tee sama ülejäänud taignaga. Pane taignapallid ükshaaval või paari kaupa pannile, suru need küpsetuslabidakesega laiaks ja pae mõlemalt poolt paar minutit, kuni on kuldpruunid. Serveeri soojalt.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Jälgi meid
Please reload

Märksõnad
Please reload

Arhiiv
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

JÄLGI MEID

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Suhkruingel OÜ, Peetri 12 Tallinn                 suhkruingel@suhkruingel.ee