Korea pannkoogid – Hotteok


4-le

160 g jahu

½ tl soola

1 tl suhkrut

1 tl kuivpärmi

125 ml käesooja piima

küpsetamiseks õli

Täidis:

50 g pruuni suhkrut

¼ tl kaneeli

2 spl purustatud kreekapähkleid

Sõelu jahu suurde kaussi, lisa sool, suhkur, pärm ja piim. Sega hoolega aj jäta siis umbes 1 tunniks toatemperatuurile kerkima. Sõtku tainas tagasi ja lase veel umbes 20 min seista.

Määri käed veidi õiga, et tainas käte külge ei hakkaks. Pane väike tükk tainast oma peopessa, suru lapikuks ja pane sellele umbes 1 tl täidist. Vormi taignaservad kokku palliks, nii, et täidis jääks ilusti tagna sisse. Tee sama ülejäänud taignaga. Pane taignapallid ükshaaval või paari kaupa pannile, suru need küpsetuslabidakesega laiaks ja pae mõlemalt poolt paar minutit, kuni on kuldpruunid. Serveeri soojalt.

#Pannkoogid #Hommikusöök

Viimased postitused
Arhiiv
Märksõnad
No tags yet.
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

JÄLGI MEID

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Suhkruingel OÜ, Peetri 12 Tallinn                 suhkruingel@suhkruingel.ee