March 20, 2018

January 15, 2018

November 14, 2017

September 18, 2017

June 29, 2017

June 25, 2017

June 18, 2017

Please reload

Viimased postitused

Mustsõstrasefiirid

 

20 suurt või 40 väikest sefiiri

 

150 g õunapüreed

100 g mustsõstrapüreed

250 g suhkrut

1 suur munavalge

475 g suhkrut

8 g agar-agarit

160 g vett

 

Pane õunapüree ja mustsõstrapüree segamiskaussi ning lisa suhkur (250 g). Lisa munavalge ing vahusta umbes 7 min.  Samal ajal valmista siirup. Sega suhkur, agar-agar ja vesi. Sega ühtlaseks ning kuumuta 120 C-ni.  Vala kuum siirup vahustatava massi hulka ja jätka samal ajal pidevalt vahustamist. Vahusta veel 8-10 min, kuni segu jahtub. Pritsi kohe küpsetuspaberile meelepärase kujuga sefiirid. Tegutse kiirelt, sest agar-agar hakkab tarduma juba toatemperatuuril. Jäta sefiirid ööpäevaks toatemperatuurile kuivama. Raputa üle tuhksuhkru ja naudi. Kui soovid, võid sefiire pulga otsast serveerida.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Jälgi meid
Please reload

Märksõnad
Please reload

Arhiiv
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

JÄLGI MEID

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Suhkruingel OÜ, Peetri 12 Tallinn                 suhkruingel@suhkruingel.ee