Mustsõstrasefiirid

20 suurt või 40 väikest sefiiri
150 g õunapüreed
100 g mustsõstrapüreed
250 g suhkrut
1 suur munavalge
475 g suhkrut
8 g agar-agarit
160 g vett
Pane õunapüree ja mustsõstrapüree segamiskaussi ning lisa suhkur (250 g). Lisa munavalge ing vahusta umbes 7 min. Samal ajal valmista siirup. Sega suhkur, agar-agar ja vesi. Sega ühtlaseks ning kuumuta 120 C-ni. Vala kuum siirup vahustatava massi hulka ja jätka samal ajal pidevalt vahustamist. Vahusta veel 8-10 min, kuni segu jahtub. Pritsi kohe küpsetuspaberile meelepärase kujuga sefiirid. Tegutse kiirelt, sest agar-agar hakkab tarduma juba toatemperatuuril. Jäta sefiirid ööpäevaks toatemperatuurile kuivama. Raputa üle tuhksuhkru ja naudi. Kui soovid, võid sefiire pulga otsast serveerida.