Mustsõstrasefiirid


20 suurt või 40 väikest sefiiri

150 g õunapüreed

100 g mustsõstrapüreed

250 g suhkrut

1 suur munavalge

475 g suhkrut

8 g agar-agarit

160 g vett

Pane õunapüree ja mustsõstrapüree segamiskaussi ning lisa suhkur (250 g). Lisa munavalge ing vahusta umbes 7 min. Samal ajal valmista siirup. Sega suhkur, agar-agar ja vesi. Sega ühtlaseks ning kuumuta 120 C-ni. Vala kuum siirup vahustatava massi hulka ja jätka samal ajal pidevalt vahustamist. Vahusta veel 8-10 min, kuni segu jahtub. Pritsi kohe küpsetuspaberile meelepärase kujuga sefiirid. Tegutse kiirelt, sest agar-agar hakkab tarduma juba toatemperatuuril. Jäta sefiirid ööpäevaks toatemperatuurile kuivama. Raputa üle tuhksuhkru ja naudi. Kui soovid, võid sefiire pulga otsast serveerida.


Viimased postitused
Arhiiv
Märksõnad
No tags yet.
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

JÄLGI MEID

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Suhkruingel OÜ, Peetri 12 Tallinn                 suhkruingel@suhkruingel.ee