March 20, 2018

January 15, 2018

November 14, 2017

September 18, 2017

June 29, 2017

June 25, 2017

June 18, 2017

Please reload

Viimased postitused

Eaton mess - lihtne kausimagustoit

June 25, 2018

 

 

Kogus: 4-le

 

Besee:

2 munavalget

120 g suhkrut

1 tl valge veini äädikat

1 tl maisitärklist

50 g pistaatsiapähkleid

 

Hakka vahustama munavalget, lisades järk-järgult suhkru. Kui munavalge on juba tugevas vahus, lisa valge valge veini äädikas ja maisitärklis, vahusta veel umbes 30 sekundit. Pane ahjuplaadile umbes supilusika suurused kuhjakesed, raputa peale hakitud pistaatsiapähklid ning küpseta 110 C juures umbes 1h.

 

Keedukreem

400 g 3.5% piima

4 munarebu

80  suhkrut

30 g maisitärklist

½ vanillikauna

30 g võid

Vahusta munarebud suhkru ja maisitärklisega. Kuumuta piim koos vanilliekaunaga keemiseni ning vala siis pidevalt segades munerubu hulka. Vala segu tagasi potti ning lase, pidevalt segades, keema tõusta. Eemalda kohe kuumuselt ning sega juurde või. Kata toidukilega nii, et kile puutuks vastu kreemi ning jahuta. Enne serveerimist eemalda vanillikaun.

 

Vahukoor

200 g vahukoort

2 spl suhkrut

 

Vahusta koor suhkruga siidjaks vahuks.

 

Kirsi-maasika moos

200 g külmutatud kirsse

100 g värkseid maasikaid

1 spl suhkrut

Lõika kirsid ja vaarikad väikesteks tükkideks ning sega suhkruga ühtlaseks.

Ehita magustoit kaussi, pannes vaheldumisi, beseetükke, keedukreemi, vahukoort ja moosi.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Jälgi meid
Please reload

Märksõnad
Please reload

Arhiiv
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

JÄLGI MEID

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Suhkruingel OÜ, Peetri 12 Tallinn                 suhkruingel@suhkruingel.ee