Eaton mess - lihtne kausimagustoit


Kogus: 4-le


Besee:

2 munavalget

120 g suhkrut

1 tl valge veini äädikat

1 tl maisitärklist

50 g pistaatsiapähkleid


Hakka vahustama munavalget, lisades järk-järgult suhkru. Kui munavalge on juba tugevas vahus, lisa valge valge veini äädikas ja maisitärklis, vahusta veel umbes 30 sekundit. Pane ahjuplaadile umbes supilusika suurused kuhjakesed, raputa peale hakitud pistaatsiapähklid ning küpseta 110 C juures umbes 1h.


Keedukreem

400 g 3.5% piima

4 munarebu

80 suhkrut

30 g maisitärklist

½ vanillikauna

30 g võid

Vahusta munarebud suhkru ja maisitärklisega. Kuumuta piim koos vanilliekaunaga keemiseni ning vala siis pidevalt segades munerubu hulka. Vala segu tagasi potti ning lase, pidevalt segades, keema tõusta. Eemalda kohe kuumuselt ning sega juurde või. Kata toidukilega nii, et kile puutuks vastu kreemi ning jahuta. Enne serveerimist eemalda vanillikaun.


Vahukoor

200 g vahukoort

2 spl suhkrut


Vahusta koor suhkruga siidjaks vahuks.


Kirsi-maasika moos

200 g külmutatud kirsse

100 g värkseid maasikaid

1 spl suhkrut

Lõika kirsid ja vaarikad väikesteks tükkideks ning sega suhkruga ühtlaseks.

Ehita magustoit kaussi, pannes vaheldumisi, beseetükke, keedukreemi, vahukoort ja moosi.


Viimased postitused
Arhiiv
Märksõnad
No tags yet.
Jälgi meid
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

JÄLGI MEID

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Suhkruingel OÜ, Peetri 12 Tallinn                 suhkruingel@suhkruingel.ee